Wednesday, May 28, 2014

StoneAge Records Update : [SAR_107].Captive Bolt - Rape, Slaughter, Slavery, and Vivisection

Setelah sekian lamanyaaaa kagak rilis nih netlabel dikarenakan kesibukan yang menumpuk (Baca : males) AKHIRNYA kami merilis sebuah rilisan impor hardcore  pertama kami! Iyah betul terakhir rilisan hace tuh klo kga salah splitnya Unforce/Fighting Spirit HAHAHAHA... Dan kali ini netlabel full modus ini merilis sebuah mini album dari aksi vegan hardcore asal Florida, Captive Bolt!
Yak sebenernya pertemuan saya bersama band ini lagi2 mengandalkan sebuah media yang super super almighty bagi netlabel ini, yakni INTERNET! Yak INTERNET! (Masih gak tau internet apa? Mendingan lau pentokin pala make batu ajeh!). Yak alamat surfing di salah satu blog yang membuat saya tercatut ama ini band. Pas denger track pertamanya yang berjudul "Cogs", oh tidak band ini langsung membuai saya dengan hentakan ketukan hardcore ala Mindset sampai the Geeks. Benar-benar sebuah pencerahan dimana kalo dengerin hace sekarang tuh klo kga make sludge pasti rada2 crust gt hehe...
Tapi yoweslah yang pasti ada 4 track dalam ep ini dan juga satu cover song dari Gorilla Biscuit yang berjudul "Cats and Dogs" tidak akan memberi space untuk anda berenti stage dive sendiri di kamar (KELEUS! Tuh kamar pasti langsung kagak karuan bentuknya entu kekekekekek... #KetawaGayaBaru). Saya yakin apabila anda merupakan into youth crew-straight edge-vegan hardcore akan menyukai ep ini.
Jadi tunggu apalagi kalau anda mendengarkan hardcore-hardcore fase cepat macam The Geeks, Good Clean Fun, ampe Mindset, ini pas neh dipake buat stagedive sendiri di kamar #OpoBae.

After such a long long time the netlabel has been on a what we called "Pause" due to business of the admin itself, FINALLY we released a our very first broad hardcore release ever! Our current release for hardcore itself so far is the split of Unforce/Fighting Spirit haahahaha... And this time this such a crappy netlabel releasing a mini album by Florida based vegan hardcore act, Capitive Bolt!
Actually the first time catching this band is through the almighty internet! YES INTERNET! I was cruising around the blog and found their release "Rape, Slaughter, Slavery, and Vivisection". And then the first track to be played was "Cogs". You know what it is blown me away! Fast paced hardcore beat in the vein of Mindset to The Geeks, this stuff has totally brought me into a refreshment! Well you know today it's a fact that everyone is playing kinda dark, heavy, crust stuffs and this totally an elightment!
Nevermind about such those shits, there four tracks in this mini album and one cover song by Gorilla Biscuits entitled "Cats and Dogs" will give you no free space to a self-stage dive in your own room.
I'm pretty sure that if you guys are such a listener into youth crew-straight edge-vegan hardcore, this is a bomb! So yes I did myself turning to listen The Geeks, Good Clean Fun, Mindset again! Lets Moz!


Download The Album Here

No comments: